Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul danez Cort Nielsen a câştigat etapa a 19-a a Turului Spaniei

ciclism

Ciclistul danez Magnus Cort Nielsen (Education First) a câştigat vineri la sprint etapa a 19-a a Turului Spaniei, lungă de 191,2 km între Tapia şi Monforte de Lemos, iar slovenul Primoz Roglic (Jumbo-Visma) rămâne cu tricoul roşu de lider la general, transmite AFP.

Învingător în alte două etape din actuala ediţie, a 6-a şi a 12-a, Magnus Cort Nielsen a fost cronometrat vineri în 4 h 24 min 54 sec, fiind urmat de portughezul Rui Oliveira (UAE-Emirates) şi americanul Quinn Simons (Trek-Segafredo), sosiţi în acelaşi timp cu danezul.

Cu două zile înainte de sosirea la Santiago de Compostela, Primoz Roglic păstrează tricoul roşu de lider, cu un avans de 2 min 30 sec faţă de spaniolul Enric Mas (Movistar). Slovenul, câştigătorul precedentelor două ediţii ale Turului Spaniei, era considerat de specialişti marele favorit la victoria finală în acest an, scrie Agerpres.ro.

Sâmbătă va avea loc etapa a 20-a, penultima, una de munte, lungă de 202,km între Sanxenxo şi Mos. Castro de Herville (202,2 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.