Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul Fernando Gaviria a câştigat etapa a 4-a a Turului Franţei

cyclingnews.com
fernando gaviria

Ciclistul columbian Fernando Gaviria (Quick-Step) a câştigat marţi, 10 iulie, la sprint, etapa a 4-a a Turului Franţei, disputată pe distanţa de 195 km între La Baule şi Sarzeau, în timp ce belgianul Greg Van Avermaet a rămas lider, scrie Mediafax.

Fernando Gaviria, care a câştigat şi prima etapă din actuala ediţie, s-a impus in extremis în faţa campionului mondial, slovacul Peter Sagan (Bora), şi a germanului Andre Greipel (Lotto-Soudal), sosiţi în acelaşi timp cu învingătorul - 4 h 25 min 01 sec. Columbianul de 23 de ani a reuşit al nouălea succes din acest sezon şi al 34-lea din cariera sa.

În clasamentul general conduce Greg Van Avermaet, 13 h 33:56, urmat de coechipierul său american Tejay Van Garderen, cu acelaşi timp, britanicul Geraint Thomas (Sky), la 3 sec, belgianul Philippe Gilbert (Quick-Step), 5 sec, Julian Alaphilippe (Franţa/Quick-Step) şi Bob Jungels (Luxemburg/Quick-Step), ambii la 7 sec etc.

Citește și: FC Voluntari și-a întărit lotul cu 12 jucători

Nici finalul rundei nu a fost lipsit de peripeţii. O căzătură la mijlocul plutonului nu i-a privat pe sprinteri de posibilitatea de a se lupta pentru victorie, însă l-a întârziat pe unul dintre favoriţii la top 10. Ilnur Zakarin (Katusha) a piedut 59 de secunde. De asemenea, Tiesj Benoot (Lotto Soudal), văzut de unii specialişti cu şanse la tricoul alb, a pierdut orice şansă la general, venind la 10 minute de învingător.

Miercuri, 11 iulie, va avea loc etapa a 5-a, 204,5 km între Lorient şi Quimper. E o rundă pentru puncheuri, pe drumuri cu un alt profil, sinuoase, înguste şi accidentate. Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert sau Julian Alaphilippe vor fi printre protagoniştii etapei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.