Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul italian Gianluca Brambilla a câştigat Turul Alpilor Maritimi şi Varului

turul ciclist

Ciclistul italian Gianluca Brambilla (Trek-Segafredo) a câştigat cea de-a 53-a ediţie a Turului Alpilor Maritimi şi Varului, după ce a reuşit să se impună en solitaire în cea de-a treia şi ultima etapă, disputată duminică în circuit la Balusasc, în sudul Franţei.

Brambilla (33 ani) a fost cronometrat pe distanţa de 134,7 km în 3h 43 min 32 sec, devansând cu 13 secunde un grupul de patru urmăritori, din care au făcut parte britanicul Tao Geoghegan Hart (Ineos Grenadiers), australianul Ben O'Connor (AG2R Citroen) şi francezii Rudy Molard şi Valentin Madouas (ambii Groupama-FDJ), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

În clasamentul general final, Brambilla a fost urmat de canadianul Michael Woods (Israel Star-Up Nations), la cinci secunde, în timp ce poziţia a fost ocupată de olandezul Bauke Mollema, colegul rutierului italian la echipa Trek.

De menţionat că Gianluca Brambilla nu mai obţinuse niciun succes de aproape cinci ani, ultima sa victorie fiind înregistrată în Turul Spaniei ediţia 2016, când s-a impus în etapa a 15-a.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.