Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul sloven Primoz Roglic a avut o abordare diferită în pregătirea Turului Franţei 2021

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Jumbo Visma), locul doi în Turul Franţei 2020, a avut o abordare diferită în pregătirea participării la ediţia 2021, cu puţine apariţii în cursele din acest an, dar se simte pregătit pentru Marea Buclă care debutează sâmbătă la Brest, transmite EFE.

''A fost o abordare puţin specială, dar am făcut-o deja înainte de Giro şi Vuelta în sezoanele trecute şi ştiu că după antrenamentul la altitudine sunt pregătit. Am încredere în echipa mea, chiar dacă cei de la Ineos au un grup mare, dar la final ceea ce contează sunt picioarele'', a declarat Primoz Roglic la o conferinţă de presă la Brest, potrivit agerpres.ro.

Directorul sportiv al echipei Jumbo Visma, Merjin Zeeman, nu a vrut să dezvăluie strategia grupării olandeze din acest an, după ce în 2020 a mizat pe controlul cursei, dar tricoul galben a fost pierdut în ultima etapă, după proba de contratimp: ''Depinde de prima săptămână, urmată de un contratimp şi atunci vom vedea cine luptă pentru general şi cine vor fi adversarii noştri. Rutierii noştri sunt în formă, dar este prea devreme să ştim ce vom face. Avem o echipă bună pentru a-l susţine pe Primoz, dar şi alte echipe au un nivel mai mare decât anul trecut, ca Ineos şi Movistar''.

Ediţia 2020 a Turului Franţei a fost câştigată de un alt sloven, Tadej Pogacar (UAE Emirates), 22 ani, cu o formă deosebită arătată până acum în acest sezon după ce a câştigat Liege-Bastogne-Liege, Tirreno-Adriatico, Turul Emiratelor Arabe Unite şi Turul Sloveniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.