Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cifre ÎNFRIORĂTOARE în SUA: 1 din 150 de americani au coronavirus 'chiar acum'

Twitter
coronavirus SUA

SUA au deja un număr record de cazuri confirmate zilnic de COVID-19, dar estimările specialiştilor arată că numărul de infecţii este de fapt mult mai mare. Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat că de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil „infectat chiar acum”, scrie Forbes.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

Cercetătorii Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor şi MIT au proiectat că numărul infecţiilor cu noul coronavirus este în realitate de zece până la 11,8 ori mai mare decât numărul de cazuri confirmate, ceea ce înseamnă peste „700.000 de infecţii reale pe zi”.

Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a explicat că atunci când erau confirmate în jur de 20.000 cazuri pe zi, „1 din 200 de persoane erau infectate”.

Proiecţia lui Gottlieb de 700.000 de infecţii zilnice este o creştere semnificativă faţă cifra înaintată în la 1 iulie, când se estimau că există în jur de 400.000 - 500.000 de infecţii reale în fiecare zi, informează Mediafax.

Deşi preşedintele Donald Trump a afirmat în mod repetat că creşterea numărului de cazuri se datorează testării crescute, Gottlieb a susţinut că SUA încă nu au capacitate de testare suficientă pentru a surprinde numărul real de infecţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.