Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cihan Guzel, cel mai căutat fugar din Luxemburg, arestat de Poliția din Spania

Poliţia spaniolă a anunţat marţi arestarea ''celui mai căutat fugar din Luxemburg'' şi unul dintre cei mai căutaţi de Europol, Cihan Guzel, condamnat pentru o tentativă spectaculoasă de jaf în aprilie 2013, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Cetăţean turco-belgian, în vârstă de 34 de ani, Cihan Guzel a fost arestat şi eliberat pe cauţiune în Luxemburg în 2014, dar, odată condamnat, ''el nu a aşteptat să vină poliţia şi să-i spună'' că pedeapsa lui de 22 de ani a devenit executorie, a explicat administraţia judiciară din Luxemburg.

''Cihan Guzel este fugar de la sfârşitul lunii ianuarie 2018'', a precizat parchetul general din Luxemburg într-un comunicat.

Cu ajutorul autorităţilor belgiene şi luxemburgheze, poliţia naţională spaniolă l-a arestat la Marbella, pe coasta Mediteranei, pe cel mai căutat fugar din Luxemburg şi care se afla şi pe lista ''Celor mai căutaţi din Europa'' creată de Europol, a anunţat Ministerul de Interne spaniol într-un comunicat.

Citește și: Oreste și Oana Stănciulescu ies la rampă! Reacții cu privire la înscrierea în PSD a lui Cozmin Gușă

Cihan Guzel a participat la o tentativă de jaf la sediul unei companii din capitala Marelui Ducat, în noaptea de 2 spre 3 aprilie 2013.

Între cinci şi şapte bărbaţi au ''folosit atunci explozibili pentru a deschide uşile şi au atacat cu armă automată posturile de securitate fără a ajunge la buncărul în care se aflau fondurile'', potrivit comunicatului.

Avertizată sâmbătă de prezenţa unuia dintre fugari pe coasta Mediteranei de către autorităţile belgiene şi luxemburgheze, poliţia spaniolă l-a localizat şi l-a arestat duminică dimineaţa într-un club din portul Puerto Banas.

Arestarea lui Cihan Guzel este a cincea de pe lista celor mai căutaţi infractori publicată de Europol în urmă cu zece zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Europol, Tine Hollevoet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.