Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci amenzi în valoare de 10.000 de lei au fost date de către poliţişti pe linie silvică, în urma verificării unor transporturi şi depozite din Bistriţa-Năsăud

News
transport lemn

Cinci amenzi în valoare de 10.000 de lei au fost date de poliţişti în urma verificării a 14 transporturi de material lemnos şi a două depozite, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în data de 12 mai, potrivit buletinului de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul angajaţilor ocoalelor silvice şi au acţionat pentru combaterea activităţilor ilicite din domeniile economice specifice exploatării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, potrivit Agerpres.ro.

"În data de 12 mai a.c., în urma activităţilor desfăşurate, 27 de persoane au fost legitimate şi verificate, 9 autoturisme au fost controlate, 14 transporturi de material lemnos au fost verificate. Totodată, două depozite de pe Valea Someşului au fost verificate de către poliţişti şi silvicultori", se menţionează în comunicat.

Pentru încălcările din domeniul silvic, au fost aplicate cinci amenzi în cuantum total de 10.000 de lei şi s-a dispus confiscarea a peste 14 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 2.100 de lei.

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor Codului rutier, însumând 725 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.