Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci bărbați, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri

diicot

La data 29.09.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaţilor MOLDOVEANU ION zis „Garincea”, NICOLA MARIAN zis „Prună”, DUMITRESCU NICOLAE zis „Nicu” sau „Boanță” și STANCIU MIHAIL zis „Piciu”, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie-septembrie 2017, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpaţii au comercializat heroină pe raza municipiului Bucureşti, cu preponderenţă în sectorul 2 al capitalei.

La data de 28.09.2017 procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Ilfov  au efectuat un număr de 9 percheziţii domiciliare  ocazie cu care au fost ridicate 540 de grame de heroină, 4 grame de amfetamină, o armă de autoapărare, deţinută ilegal şi sumele de 7.000 de euro şi 5.000 de lei.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic al D.I.I.C.O.T. şi Direcția de Operațiuni Speciale.

Activităţile în acest caz au beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.