Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci bărbaţi au fost arestaţi pentru furt calificat în urma unui apel la 112, după ce au văzuți urcând cu trei televizoare într-o mașină

huffingtonpost.co.za
catuse

Cinci bărbaţi din Tecuci au fost reţinuţi de poliţiştii vrânceni şi ulterior arestaţi pentru 30 de zile în urma unui apel la 112, după ce aceştia au fost văzuţi urcând într-un autoturism cu trei televizoare, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 3 martie, ora 1,21, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Dumbrăveni despre faptul că a observat trei persoane suspecte pe drumul naţional 2N care aveau asupra lor trei televizoare, după care s-au urcat într-un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, deplasându-se către municipiul Focşani. Autoturismul în cauză a fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier Focşani pe DN2 - E85, în comuna Goleşti. În urma efectuării controlului autoturismului au fost identificaţi ocupanţii, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 41 de ani, din municipiul Tecuci, şi descoperite trei televizoare LCD şi un telefon mobil, susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunii de furt calificat din comuna Dumbrăveni", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, faţă de cei cinci bănuiţi a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore pentru infracţiunea de furt calificat, aceştia fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea.

Vineri, cei cinci bărbaţi au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor cinci bărbaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.