Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci bărbaţi din Brăila, arestaţi după ce au dat de Anul Nou o spargere cu prejudiciu de 225.000 de lei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii brăileni au efectuat percheziţii domiciliare la şapte bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în urma cărora cinci persoane au fost arestate preventiv, aceştia fiind bănuiţi că în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022 au dat o spargere într-un apartament din municipiul Brăila de unde au sustras bani şi bunuri în valoare totală de 225.000 de lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila a informat, vineri, că poliţişti de la Biroul Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi au efectuat, joi, percheziţii la domiciliile celor şapte bărbaţi, din localităţile Cuza-Vodă, Tichileşti şi Brăila.

"În urma activităţilor, doi tineri în vârstă de 20 şi 27 de ani, ambii din satul Cuza-Vodă, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Brăila şi doi minori în vârstă de 17 ani, din satul Cuza-Vodă, respectiv satul Tichileşti, au fost conduşi la sediul poliţiei, fiind ulterior reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila. În fapt, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, tânărul în vârstă de 17 ani, din satul Tichileşti, cu ajutorul acordat de celelalte persoane prin asigurarea pazei şi furnizarea informaţiilor esenţiale, ar fi pătruns prin escaladarea balconului şi forţarea uşii şi a ferestrei, într-un apartament situat în municipiul Brăila, de unde ar fi sustras 45.000 de euro şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală de peste 225.000 de lei", precizează un comunicat al IPJ Brăila.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, potrivit Agerpres.

Judecătoria Brăila a admis, vineri, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor cinci bărbaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.