Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci bărbaţi din Olt implicaţi într-un conflict la Slatina, sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

Politia Rutiera
politia amenzi

Poliţiştii au identificat cinci persoane implicate marţi seara într-un conflict spontan în zona pieţei Zahana din municipiul Slatina, cei cinci, care nu aveau declaraţie pe proprie răspundere, fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au identificat cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani, care ar fi fost implicaţi în conflictul spontan care s-a petrecut pe strada Toamnei, din municipiului Slatina. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, în urma verificărilor poliţiştii au stabilit că persoanele implicate nu posedau declaraţie pe propria răspundere şi au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea măsurii restricţionării circulaţiei, impusă de ordonanţa militară", a spus Alexandra Dicu.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Un tânăr de 31 de ani a fost transportat la spital marţi seara, în urma unei altercaţii izbucnite între mai multe persoane în zona Pieţei Zahana din municipiul Slatina.

"În urma unui apel prin SNUAU am fost sesizaţi despre faptul că, în zona Zahana, din municipiul Slatina, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au aplanat conflictul. Una dintre persoane prezenta leziuni ce ar fi putut fi provocate cu un obiect tăietor, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale", a spus Alexandra Dicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.