Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci centre din cadrul DGASPC Olt au salariaţi sau beneficiari infectaţi cu SARS-CoV-2

digi24.ro
covid-19

Cinci centre din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt au salariaţi sau beneficiari infectaţi cu SARS-CoV-2, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, relatează Agerpres.

Cele cinci centre din cadrul DGASPC Olt în care sunt cazuri confirmate de COVID-19 sunt: Complexul de Servicii Persoane Adulte Slatina, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Cezieni, Centrul de Abilitare şi Reabilitare Drăgăneşti-Olt, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Şopârliţa şi Centrul de Abilitare şi Reabilitare Caracal.

La focarele din centrele din Slatina şi Cezieni, numărul total al angajaţilor şi beneficiarilor testaţi pozitiv pentru COVID-19 este de aproape 180 de persoane.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei au fost confirmate 2858 cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care miercuri au fost raportate 45 de cazuri.

Printre persoanele testate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt şi patru elevi, câte unul de la şcoli din municipiul Slatina şi oraşul Balş şi doi de la şcoli din Caracal, un angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, un angajat al spitalului Judeţean de Urgenţă, un student la o facultate din Craiova.

Citește și: Comisarul-șef Radu Gavriș îi ia apărarea polițistului din Capitală Cristian Ghica: 'Vina lui este lipsa de obedienţă şi verticalitatea!'

În prezent sunt internate în spitale 147 de persoane cu COVID-19, dintre acestea 22 fiind în secţii ATI. Până miercuri au murit 94 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.