Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul-șef Radu Gavriș îi ia apărarea polițistului din Capitală Cristian Ghica: 'Vina lui este lipsa de obedienţă şi verticalitatea!'

adevarul.ro
Radu Gavriş - şef serviciul omoruri politia capitalei

Comisarul-şef Radu Gavriş (foto) a reacţionat dur la decizia şefilor săi de a trage pe linie moartă un ofiţer din subordinea sa pentru „faptul că nu a dus la îndeplinire ordine ce frizau ilegalitatea şi că a ales să rămână onest şi fidel jurământului depus”. Este vorba despre comisarul Cristian Ghica, detașat de la Poliția Centru Vechi din București. Chiar și Radu Gavriş a fost detaşat la Harghita. El a fost acuzat că a făcut publice imagini în care apăreau şefii Poliţiei la negocieri cu şefii clanului Duduianu.

Gavriş a reacţionat pe un grup de WhatsApp din care face parte şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet.

„Domnule director general, în calitate de ofiţer "detaşat" la Harghita, inclusiv cu semnătura dumneavoastră, nu pot să nu iau act şi atitudine faţă de modalitatea abuzivă în care vă folosiţi de acest instrument, detaşarea. Onoarea mea de om, nu doar de poliţist mă determină să vă cer, în scris, motivarea acestuia act, pe care îl consider abuziv, faţă de comisar şef de poliţie Ghica Cristian, şef prin concurs al Serviciului de Poliţie al Centrul Vechi.

Din poziţia de prim adjunct şi coordonator al Poliţiei Sector 3, consider că vina acestui ofiţer este lipsa de obedienţă şi verticalitatea, faptul că nu a dus la îndeplinire ordine ce frizau ilegalitatea şi că a ales să rămână onest şi fidel jurământului depus.

Vă solicit în scris poziţia oficială, aşa cum în scris m-aţi citat, prin secţia de poliţie, atunci când mi-aţi întrerupt concediul de odihnă. În pofida dispoziţiei, prin care coordonez activitatea Poliţiei Sector 3, constat că actul decizional vă aparţine în totalitate, în condiţiile în care responsabilităţile cad în sarcina mea”, i-a transmis comisarul şef Radu Gavriş şefului Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, informează Adevărul.ro.

Detaşarea lui Ghica Şeful Poliţiei din Centrul Vechi, comisarul Cristian Ghica a fost detaşat adjunct la o secţie de poliţie din Capitală, el acuzând într-un mesaj intern, că de fapt este îndepărtat dintr-un ”punct fierbinte”, în care a realizat performanţa de a deranja pe toată lumea, şi din cauza refuzului de a executa dispoziţii ilegale şi de a pune poliţia la picioarele unor patroni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.