Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci cetăţeni străini bănuiţi de trecerea frauduloasă a frontierei de stat - luaţi în custodie de autorităţile române

igi imigrari

Cinci cetăţeni străini transferaţi din Austria şi Germania, în baza Regulamentului Dublin, au fost luaţi în custodie de autorităţile din România până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, a informat, miercuri, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Potrivit unui comunicat al IGI transmis AGERPRES, poliţiştii de imigrări din Bucureşti au introdus, marţi, în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, cinci bărbaţi, care au fost transferaţi din Austria, respectiv din Germania în baza Regulamentului Dublin.

"Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 24 şi 41 de ani, din Bangladesh, Nepal şi Siria, sunt bănuite de infracţiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Acestea au fost preluate ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă - Otopeni", se precizează în comunicat.

La ieşirea din ţară, arată sursa citată, pe numele bărbaţilor va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.