Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci cetăţeni străini, opriţi în tentativă de trecere ilegală a frontierei

www.ct100.ro
politia de frontiera
Operaţiunea a avut loc în cadrul unei acţiuni specifice declanşate de poliţiştii de frontieră timişeni pe linia combaterii migraţiei ilegale, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis AGERPRES.

Toţi cei cinci cetăţeni din Nepal aveau permise de şedere valabile, dar au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia.

Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Lunga pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt din Nepal, trei bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 29 de ani şi 40 de ani, cu permise de şedere valabile pe teritoriul României.

Din primele declaraţii a rezultat că aceştia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenţia de a ajunge în Portugalia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.