Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci elevi, un preșcolar și un cadru didactic, confirmați pozitiv cu COVID19 în Sectorul 4

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Cinci elevi, un preșcolar și un cadru didactic au fost confirmați pozitiv, marți, cu virusul SARS-COV2 în Sectorul 4 al Capitalei, anunță MEDIAFAX.

„Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgență măsuri de dezinfecție a șapte unități de învățământ de pe raza Sectorului 4, după ce în cursul zilei de marți, alte șapte persoane (cinci elevi, un preșcolar și un cadru didactic) au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV2”, transmite Primăria Sectorului 4 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, aceste unități de învățământ sunt Gradinița „Mărțișor”, Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti”, Școala Gimnazială „George Bacovia”, Școala Gimnazială Nr 113, (la care un elev a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS- COV2), Școala Gimnazială Nr 96 și Școala Gimnazială Nr 165.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

De asemenea, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox un cadru didactic a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV2.

Măsurile au fost dispuse, împreună cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și cu Direcția de Sănătate Publică București, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, potrivit căruia „la apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile. În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.