Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci jucătoare din Top 20 WTA şi două câştigătoare de Grand Slam, la turneul la care vrea să participe Simona Halep

Simona Halep

Organizatorii turneului de la Palermo, prima competiţie WTA după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, la care vrea şi Simona Halep să evolueze, au dat publicităţii lista jucătoarelor acceptate pe tabloul principal. Lista nu este încă definitivă, termenul de înscriere fiind prelungit până la 13 iulie, informează presa italiană., potrivit news.ro

Arina Sabalenka din Belarus, locul 11 WTA, croata Petra Martici, locul 15 WTA, Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 17 WTA, Marketa Vondrousova din Cehia, locul 18 WTA, şi Maria Sakkari din Grecia, locul 20 WTA, sunt jucătoarele cel mai bine clasate care s-au înscris la Ladies Open.

Pe tabloul vor mai figura letona Jelena Ostapenko, locul 41 WTA, câştigătoare la Roland Garros, în 2017, şi rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 32 WTA, care a triumfat pe zgura pariziană, în 2008, şi la US Open, în 2004, dar şi alte jucătoare cunoscute, ca Elise Mertens (Belgia), locul 23 WTA, Donna Vekici (Croaţia), locul 24 WTA, Daiana Iastremska (Ucraina), locul 25 WTA, Ekaterina Alexandrova (Rusia), locul 27 WTA, Anastasija Sevastova (Letonia), locul 43 WTA, Kristina Mladenovic (Franţa), locul 42 WTA, Polona Hercog (Slovenia), locul 45 WTA, Alize Cornet (Franţa), locul 59 WTA, Laura Siegemund (Germania), locul 65 WTA, şi Daria Kasatkina (Rusia), locul 66 WTA.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

Componenţa tabloului principal va fi una neobişnuită pentru un turneu de categorie WTA International dacă vor participa şi Simona Halep, locul 2 WTA, şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA.

Interesul pentru primul turneu feminin după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus este ridicat, iar organizatorii doresc să mărească tabloul de la 32 de jucătoare la 48.

Ladies Open va avea loc pe zgură, cu spectatori în tribune, din 3 august.

Simona Halep a participat, duminică, la un meci demonstrativ de dublu mixt, alături de Horia Tecău şi împotriva perechii Gabriela Ruse/Marius Copil. La sosirea la Cluj-Napoca, ea a declarat că doreşte să joace la Palermo.

"S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo", a declarat Simona Halep.

Directorul Ladies Open, Oliviero Palma, s-a declarat încântat de dorinţa Simonei Haleo, locul 2 WTA, de a participa la turneul de categorie WTA International.

"Ne bucurăm de interesul ridicat al Simona Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aştepta la Country Club pentru o ediţie istorică a turneului. Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp şi am vorbit mult despre potenţiala ei participare la Palermo. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi prezenţa ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa uşile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum şi pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să îşi reia sezonul la Palermo", a declarat Oliviero Palma, pentru site-ul oficial al turneului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.