Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci liberali vor postul de deputat al Mariei Grapini

pnl_timis

Dacă Grapini îşi va da demisia la timp din funcţia de deputat, aşa cum a anunţat, alegerile parţiale pe colegiul său vor avea loc odată cu alegerile europarlamentare.

Cei cinci liberali care vor să candideze sunt Viorel Coifan, Liliana Oneţ, Cosmin Costa, Liviu Cocean şi Sorin Predescu. Alegerea finală va fi făcută pe baza un sondaj în Colegiul 3, pe baza CV-urilor celor cinci, dar şi în urma votului în Biroul Permanent Judeţean.

Viorel Coifan a mai fost deputat în perioada 2000-2004, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Liliana Oneţ tocmai a fost schimbată din funcţia de subprefect de Timiş şi, conform surselor din PNL, se bucură de sprijinul primarului Nicolae Robu. Cosmin Costa a fost singurul învins din USL în Timiş la alegerile parlamentare din 2012. Acesta a obţinut cele mai multe voturi în colegiul său, însă a pierdut la redistribuire în favoarea democrat-liberalului Alin Popoviciu. Liviu Cocean este consilier judeţean şi preşedinte al Tineretului Liberal din Timiş. Sorin Predescu este director al Direcţiei Judeţene de Cultură Timiş şi preşedintele Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.