Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci mașini în valoare de 11 450 de euro vor fi acordate săptămânal cetățenilor care se vaccinează în Moscova

APIA
masini

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunțat lansarea unui program suplimentar pentru încurajarea vaccinării. În fiecare săptămână, cinci mașini în valoare de 1 milion de ruble (11 450 de euro) vor fi acordate tuturor cetățenilor cu vârsta peste 18 ani care au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, scrie Kommersant.

„În perioada 14 iunie – 11 iulie, cetățenii care vor primi pentru prima dată prima doză a vaccinului anti COVID-19 vor deveni participanți la tombola auto. O dată pe săptămână, vor fi trase la sorți cinci mașini în valoare de aproximativ 1 milion de ruble”, a scris domnul Sobianin pe blogul său. În același timp, el a menționat că principalul câștig pentru cei care au primit vaccinul „este incomparabil cu orice mașină — este propria lor sănătate și liniște sufletească.”

Rezultatele extragerilor vor fi anunțate miercuri, începând cu 23 iunie, pe canalul TV „Moscova 24”. Fondurile pentru program au fost furnizate de Sber (Sberbank), LUKOIL, Megafon, Rosneft, Căile Ferate Ruse, Severstal și VTB.

La 13 iunie, peste 7 000 de persoane infectate cu coronavirus au fost detectate în capitală pentru prima dată din 26 decembrie 2020. Numărul total de cazuri a ajuns la 1.234.717. Conform decretului primarului, până la 19 iunie sunt zile nelucrătoare, iar angajatorilor li se recomandă să transfere cel puțin 30% dintre angajați în regim de muncă la distanță.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.