Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci morţi şi 63 răniţi în Turcia, în urma furtunii Libeccio, care a doborât turnuri de minarete şi ceas şi a culcat TIR-uri pe o parte în regiunea Marmara

bianet.org
furtuna turcia

Cinci persoane au murit, iar alte 63 au fst rănite într-o furtună, la începutul săptămânii, în regiunea Marmara, potrivit Ministerului turc al Sînătăţii, relatează AFP, potrivit news.ro.

Rafale de vânt care au atins 130 de kilometri pe oră au scos luni din rădăcină arbori, au luat acoperişuri pe sus şi au doborât turnuri de minarete şi de ceas în mai multe oraşe din regiunea Marmara, inslusiv la Istanbul.

În pofida faptului că au scăzut în intensitate, rafale violente de vânt au continuat să sufle în regiune marţi, cauzând perturbări ale traficului aerian şi închiderea şcolilor în mai multe localităţi.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

În total, ”cinci persoane au murit, iar alte 63 au fost rănite în catastrofa cauzată de furtuna Libeccio în regiunea Marmara”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twtter ministrul turc al Sănătăţii Fahrettin Koca.

Imagini difuzate pe reţele de socializare şi de către presa turcă surprind acoperişul unei verande ”zburând” purtat de vânt şi TIR-uri culcate pe o parte în apropiere de Istanbul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.