Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci noi dosare pentru fals în declaraţii privind completarea adeverinţelor justificative

facebook
justitie dosar penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa fac cercetări în alte cinci dosare penale pentru fals în declaraţii privind completarea adeverinţelor pentru justificarea deplasărilor de la domiciliu, au informat marţi reprezentanţii instituţiei.

"În contextul stării de urgenţă instituite prin decret prezidenţial, ca urmare a verificărilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor dispuse pentru combaterea răspândirii virusului SARS Cov 2, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au fost înregistrate la 27.04.2020 un număr de cinci dosare în care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Conform sursei citate, poliţiştii au depistat în trafic, în municipiul Constanţa, trei bărbaţi care, pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, au prezentat adeverinţe falsificate, ce atestau calitatea acestora de angajaţi ai unor firme, împrejurări necorespunzătoare adevărului. În aceeaşi situaţie au mai fost depistate alte două persoane, în zona localităţii Tariverde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.