Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane audiate în Olt după percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Cinci persoane din oraşul Balş şi din municipiul Craiova au fost conduse, miercuri, la audieri în urma a nouă percheziţii efectuate în cursul acestei zile la sediile unor firme şi la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Potrivit sursei citate la percheziţii au participat 28 de poliţişti din judeţele Olt şi Dolj şi au fost găsite şi ridicate 5.000 de ţigarete.

"La data de 21 decembrie, 28 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Olt şi Dolj, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Olt, au efectuat 9 percheziţii la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. În urma percheziţiilor, 5 persoane, din municipiul Craiova şi oraşul Balş, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri", se arată în comunicat, conform Agerpres.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat urmează a fi stabilit de instituţiile de profil din Craiova. "La percheziţii, au fost găsite şi ridicate 5.000 de ţigarete, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin neplata accizelor urmând a fi stabilit de către specialiştii DGRV Craiova", se precizează în comunicat. Dosarul este instrumentat de IPJ Olt iar cercetările vizează infracţiuni de contrabandă cu produse din tutun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.