Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane plasate în arest preventiv în Brașov pentru vânzarea de droguri, inclusiv minorilor

arestat bun

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri. Acestea sunt acuzate că au vândut droguri consumatorilor, inclusiv minori, din județul Brașov.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Brașov au făcut marți 12 percheziții domiciliare în județul Brașov, într-un dosar penal de trafic de droguri și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit mediafax.

Din cercetări a rezultat că 5 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cu sume între 60 și 900 de lei, canabis, cocaină, speed și ecstasy și substanțe cu efecte psihoactive către consumatori, inclusiv minori, din județul Brașov.

Astfel, în urma celor 12 percheziții, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri, mai multe grindere, cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii au dispus reținerea celor 5 persoane, pentru care, miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.