Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane suspectate că aprovizionau cu droguri tineri, inclusiv elevi, au fost arestate preventiv

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Cinci persoane suspectate că aprovizionau cu droguri tineri din judeţul Argeş, inclusiv elevi, au fost arestate preventiv, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT, au efectuat, pe 3 noiembrie, şapte percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung şi în oraşul Mioveni.

Descinderile au avut loc la locuinţele a cinci persoane bănuite de efectuarea fără drept de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, din cursul anului 2022 până în octombrie 2023, bănuiţii ar fi avut preocupări sistematice de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv şi a drogurilor de risc şi mare risc (ADB Butinaca, canabis şi 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), cu sume cuprinse între 25 şi 500 de lei, către consumatori din judeţul Argeş, preponderent tineri (inclusiv elevi de liceu)", se arată în comunicatul IPJ Argeş.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame de substanţă cristalină din categoria drogurilor de mare risc, cântare electronice şi cinci telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă.

Cei cinci suspecţi au fost iniţial reţinuţi de procurorii DIICOT, ulterior Tribunalul Argeş dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.