Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci poliţişti au intervenit pentru a evacua un elev agresiv din curtea unei şcoli

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Cinci poliţişti au intervenit miercuri pentru a evacua un elev agresiv din curtea unei şcoli din Baia Mare. Sprijinul poliţiştilor a fost solicitat după ce elevul a început să distrugă bunuri în sala de clasă, scrie news.ro.

”Un echipaj de ordine şi siguranţă publică a intervenit miercuri după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant şi a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv şi după sosirea poliţiştilor, a fost imobilizat şi condus la sediul poliției municipiului Baia Mare”, anunţă Poliţia.

Conform baiamare24, elevul era agresiv, fiind necesară intervenţia a trei poliţişti pentru a-l imobiliza, numărultotal al celor care au participat la intervenţie fiind de cinci poliţişti.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Ploi, vijelii și căderi de grindină în aproape toată țara, până vineri noapte

„Poliţiştii au fost înjuraţi, scuipaţi şi chiar agresaţi de elevul recalcitrant. (...) Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus că poliţiştii au cerut sprjin doar pentru a-l transporta la unitatea de poliţie şi nu pentru a-l imobiliza. În urma refuzului de a fi condus la sediul poliţiei dar şi a comportamentului agresiv s-a procedat la imobilizarea adolescentului”, relatează publicaţia.

Potrivit aceleiaşi surse, elevul ar fi cunoscut consumator de substanţe interzise, însă acest lucru urmează să se stabilească în urma analizelor toxicologice.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.