Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci sportivi români s-au calificat în sferturile turneelor ITF de tenis

antena3.ro
tenis

Doi jucători și trei jucătoare de tenis din România s-au calificat joi în faza sferturilor de finală ale unor turnee de categorie de bază ITF M15 și W15.

Anca Alexia Todoni (817 WTA, 18 ani), a învins-o în optimile de finală ale turneului W15 Sharm ElSheikh 3 (Egipt) pe slovaca Radka Zelnickova (537 WTA), cu 3-6, 6-1, 6-4, urmând să întâlnească în sferturi pe compatrioata ei Lavinia Tănăsie (670 WTA), scrie Mediafax.

Lavinia Tănăsie (19 ani) a trecut tot joi de Katarina Kuzmova, din Slovenia (625 WTA), cu 4-6, 6-2, 6-4.

Astfel, România are asigurată prezența unei reprezentante în semifinala turneului egiptean.

În India, la turneul feminin W15 Jhajjar 2, Alexandra Iordache (819 WTA, 19 ani) a învins-o pe favorita locală Akanksha Dileep Nitture (1097 WTA), cu 7-5, 7-5 și urmează să evolueze în sferturile de finală în compania unei alte localnice, favorita numărul doi a competiției, Vaidehi Chaudhari (524 WTA).

În competițiile masculine, Cezar Crețu (441 ATP, 19 ani) și-a asigurat prezența în optimile de finală ale turneului Monastir 7 (Tunisia), cu o victorie la sudcoreeanul Gerard Campana Lee (1725 WTA), cu 6-2, 7-5.

Crețu, care este favoritul numărul 3 al turneului, îl va întâlni în sferturi pe favoritul numărul 5, sudafricanul Kris van Wyk (524 ATP), pentru un loc în semifinale.

Al doilea sportiv din competițiile masculine care a obținut o calificare este Gabi Adrian Boitan (742 ATP, 23 ani), care a trecut în optimi de ucraineanul Viacheslav Bielinskyi (624 ATP), favoritul numărul 8, în cadrul turneului ITF M15 de la Weston, California (SUA). Acesta îl va întâlni cel mai probabil în sferturi pe argentinianul Francisco Comesana (280 ATP), principalul favorit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.