Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci suporteri ai lui Trabzonspor, arestaţi pentru incidentele violente de la meciul cu Fenerbahce

Inquam Photos / Octav Ganea
rapid giulesti suporteri superliga

Cinci din cei 13 fani ai clubului turc de fotbal Trabzonspor reţinuţi luni pentru incidentele violente de după meciul de duminică cu Fenerbahce au primit miercuri mandate de arestare preventivă, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Ceilalţi opt suporteri au fost puşi în libertate condiţionată, în aşteptarea în procesului, a informat postul turc NTV. Decizia a fost emisă de o instanţă din Trabzon, după ce cei treisprezece deţinuţi au fost aduşi în faţa unui procuror şi a unui judecător.

În meciul din 17 martie, câştigat de Fenerbahce (3-2), suporterii lui Trabzonspor au aruncat cu sticle de plastic în jucătorii din Istanbul şi la finalul partidei au pătruns pe teren. Fotbaliştii s-au apărat în încăierările provocate pe gazon şi forţele de ordine au reuşit să-i protejeze pe jucători să ajungă la vestiar.

Autorităţile turce au deschis o anchetă cu privire la aceste incidente, identificând iniţial 38 de suspecţi, dintre care 13 au fost reţinuţi luni de poliţie.

Potrivit NTV, printre cei plasaţi în arest preventiv se numără şi suspectul care a intrat primul, mascat, pe teren, precum şi cel care a luat un steag de colţ şi i-a atacat pe fotbalişti.

Într-o declaraţie făcută miercuri, preşedintele clubului Trabzonspor, Ertugrul Dogan, a calificat ca ''inacceptabilă'' intrarea spectatorilor pe terenul de fotbal şi a admis că o posibilă sancţiune este meritată, dar a protestat împotriva faptului că nu au fost luate măsuri punitive împotriva jucătorilor de la Fenerbahce care au bătut suporterii pe teren.

Conform regulamentelor Comisiei de disciplină ale Federaţiei turce de fotbal, Trabzonspor riscă să primească

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.