Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine a făcut DENUNŢUL care a declanşat mega-ancheta DNA la birourile electorale din Capitală

www.dw.com
turnator denuntator

Procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, de la Biroul Electoral al Sectorului 1 şi de la cel al Sectorului 4. Ancheta a fost declanşată de un denunţ depus de platforma civică Iniţiativa România.

"Inițiativa România a depus pe 25 aprilie un denunț penal la DNA privind falsificarea de către partide și candidați a semnăturilor de pe listele de susținere depuse la birourile electorale din București. Pe 3 mai, IR a depus noi probe la dosar", afirmă Mihai Poliţeanu, unul dintre fondatorii Iniţiativei România, pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Anchetă de amploare a DNA în Capitală: Mai multe Birouri Electorale vizate

"Îi rog pe cei care au informații sau probe privind falsificarea semnăturilor pe listele de susținere ale oricărui partid să se ducă la DNA. Îi sfătuiesc pe tinerii din partide care au fost puși să falsifice semnături să facă același lucru. Nu merită să-și pună viitorul sub semnul întrebării pentru câteva sute de lei sau promisiunea unei slujbe în vreo primărie", mai scrie Poliţeanu.

Mihai Poliţeanu mai relatează că ieri, 17 mai, a fost audiat ca parte vătămată la Poliția Sector 4 în legătură cu sesizarea depusă de Inițiativa România la Biroul Electoral al Sectorului 4 privind suspiciunile de falsificare a semnăturilor pe listele de susținere depuse de unele partide și candidați pentru Primăria și Consiliul local Sector 4. "În aceeași cauză au mai dat și vor mai da declarații colegi din IR, care vă vor informa dacă doresc. Sesizarea depusă de Inițiativa România a fost trimisă de BES4 și înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 sub dosar penal nr. 3883/P/2016", mai spune Poliţeanu.

Vezi AICI primul denunţ depus de Iniţiativa România!

Vezi AICI completările din 3 mai!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.