Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine ar îndrăzni să mănânce așa ceva? Clienții unui restaurant sunt șocati de oferta din meniu

Witch Cat/Facebook
ramen crocodil

Un restaurant de ramen din Yunlin, Taiwan, a dezvăluit recent cea mai recentă intrare din meniul său - Godzilla Ramen, un bol de supă ramen cu un picior de crocodil fiert care iese din el.

În ultimele săptămâni, ramenul taiwanez a devenit din ce în ce mai ciudat. Recent , acesta se mândrește cu o altă "delicatesă" din zona Yunlin, un ramen de crocodil numit în mod corespunzător "Godzilla Ramen". Se pare că acest fel de mâncare este preparat cu 40 de condimente diferite, dar ingredientul principal care iese literalmente din bol este un picior de crocodil fiert.

Anunțat într-o postare pe Facebook, devenită acum virală, Godzilla Ramen ar fi fost inspirat de popularul ramen de isopode despre care toată lumea din Taiwan părea să vorbească la sfârșitul lunii trecute. Căutând aceeași atenție nebună din partea potențialilor clienți, proprietarul unui magazin de ramen din orașul Douliu, din comitatul Yunlin din Taiwan, a venit cu o varietate și mai șocantă, scrie odditycentral.com.

După ce a învățat cum să gătească supă de crocodil în timpul unei călătorii în Thailanda, proprietarul restaurantului de ramen Witch Cat, a conceput rețeta Godzilla Ramen și a început să o promoveze online, cu mare efect, până acum. Fotografii cu boluri de ramen din care ies picioare de crocodil s-au răspândit ca un foc de paie pe rețelele de socializare din Taiwan și chiar și în străinătate.

content-image

Se pare că picioarele de crocodil pentru Godzilla Ramen provin de la o fermă de crocodili din Taitung, dar ferma poate furniza suficiente ingrediente doar pentru câteva boluri de ramen pe zi, astfel că felul de mâncare trebuie comandat din timp pentru a asigura disponibilitatea. Prețul unui bol de Godzilla Ramen este de 1.500 de dolari NT (48 de dolari). Aparent, restaurantul are, de asemenea, o taxă de NT$100 de "risipă alimentară" pentru persoanele care comandă felul de mâncare exclusiv pentru fotografii, fără a mânca de fapt felul de mâncare.

Godzilla Ramen a primit multă atenție pe internet, dar până acum reacțiile au fost în general negative, mulți oameni acuzând Witch Car de marketing nerușinat.

"Este pur și simplu oribil! Cine ar îndrăzni să mănânce așa ceva?! Doar uitându-mă la asta este terifiant!", a comentat o persoană.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.