Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CINE câștigă din criza SUA: După violențele care au ȘOCAT întreaga lume, Bitcoin atinge un nou NIVEL RECORD

Bitcoin Romania
bitcoin

Bitcoin a crescut la peste 37.700 de dolari pentru a atinge un nou record joi, ceea ce a urcat valoarea totală a întregii piețe a criptomonedelor la peste 1.000 de miliarde de dolari, pentru prima dată, anunță CNBC.

Moneda digitală a atins un maxim istoric de 37.739,08 dolari, la doar câteva ore după ce a trecut peste 36.000 de dolari, potrivit datelor Coindesk.

.

Final de drum pentru Donald Trump: senatorii republicani nu-l mai susțin, după violențele din Capitoliu

Bitcoin a crescut cu peste 5% în 24 de ore. Criptomoneda a crescut cu aproximativ 29% de la începutul anului 2021 și în ultimele 12 luni cu peste 380%.

Între timp, valoarea întregii piețe a criptomonedelor, care este alcătuită din bitcoin și alte monede digitale, cum ar fi eter și tether, a depășit 1 trilion de dolari pentru prima dată joi dimineață, conform datelor Coinmarketcap.

Creșterea Bitcoin este atribuită unui număr de factori, inclusiv interesul sporit al marilor investitori, cum ar fi Paul Tudor Jones, de exemplu, care au cumpărat bitcoin.

Mulți din cei ce mizează pe bitcoin spun că criptomoneda este asemeni unui „aur digital”, un potențial activ de refugiu sigur și o acoperire împotriva inflației. Într-o notă de cercetare recentă, JPMorgan a estimat că bitcoin ar putea atinge 146.000 de dolari pe termen lung, întrucât concurează cu aurul ca monedă „alternativă”. Strategii băncii de investiții au menționat că bitcoin ar trebui să devină substanțial mai puțin volatil pentru a atinge acest preț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.