Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e înlocuitoarea lui Sevil Shhaideh: A fost promovată de Victor Ponta chiar când voia să se pensioneze / FOTO

Sirma Caraman

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi-a delegat pentru o zi atribuţiile secretarului de stat în MDRAPFE, Sirma Caraman. Aceasta i-a ținut locul în ședința de Guvern, după ce Shhaideh a fost la DNA.

Sirma Caraman este din Tulcea, de acolo fiind promovată, în martie 2014, de Victor Ponta, pe atunci premier, în funcția de secretar de stat în ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Numirea a fost făcută chiar când Caraman voia să se pensioneze.

Citește și: Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

Născută pe 22 martie 1954, Sirma Caraman a absolvit, în anul 1977, Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti. A urmat studii postuniversitare în Managementul administraţiei publice (între 2002 şi 2003) şi în Managementul proiectelor (între 2008 şi 2009).

Activitatea profesională a început-o în 1977, ca economist la Direcţia comercială a Judeţului Tulcea, funcţie pe care a ocupat-o până în 1989. Timp de un an, între 1989 şi 1990, a fost contabil-şef la Direcţia comercială din cadrul Instituţiei Prefectului - Judeţul Tulcea. Între anii 1990 şi 1992, a fost director adjunct la Direcţia comercială a aceleiaşi prefecturi. În perioada 1992 - aprilie 2014, a ocupat funcţia de director economic al Direcţiei Economice, Buget-Finanţe din cadrul Consiliului Judeţean Tulcea.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

În martie 2014 a fost numită secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Potrivit declaraţiei de avere completate în mai 2015, Sirma Caraman are cotă parte de ½ dintr-un teren intravilan situat în Tulcea, în suprafaţă de 911 mp, cota parte de 1/1 dintr-o casă de locuit de 284 mp, în Tulcea, şi cota parte de 1/3 dintr-un apartament de 68 mp, în Constanţa. În anul 2014, a donat către o persoană fizică un teren extravilan de un hectar.

În conturi, Sirma Caraman păstrează 25.472 de lei. În ceea ce priveşte datoriile, secretarul de stat a precizat că a contractat un credit de 644.000 (moneda nu este menţionată), scadent în 2023. În anul fiscal 2014, a obţinut 25.453 de lei de la Consiliul Judeţean Tulcea, 40.722 de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi 2.399 de lei de la ADRSE Brăila. La acestea se adaugă suma de 7.122 de lei, ce reprezintă dividende de la SC Europolis SRL. Din declaraţia de interese aferentă anului 2014, aflăm că Sirma Caraman este asociată în SC Cristian Impex, cu 75.866 de acţiuni, şi în SC Europolis SA, unde are 1.205 acţiuni.

Citește și: Solicitare de urgență la CSM! Arătat cu degetul că ar fi „ACOPERIT”, un celebru judecător iese la ATAC .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.