Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e noul 'Daddy' din PSD: Războiul subteran din PSD a ieșit la iveală în Congres

psd congres

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, candidează pentru funcția de președinte executiv PSD. În lupta pentru numărul 2 din PSD, cei doi miniștri își folosesc toate armele din dotare să câștige cursa prin câștigarea simpatiei primarilor.

Și Suciu și Teodorovici susțin că ei sunt poarta de intrare a primarilor spre punguța cu bani de la Guvern pentru investițiile din teritoriu si se lupta sa apara in fata primarilor care este cel de care depind investitiile locale.

De altfel, Teodorovici a zis in PSD, in discutiile informale, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO, ca vrea sa intre in cursa pentru ca Suciu le promite primarilor sprijin pentru proiecte cand de fapt decizia finală este la Teodorovici si ca Suciu si-ar aroga merite pe care nu le are.

În discursul ținut sâmbătă la Congresul PSD, Teodorovici a zis că fiecare primar PSD îl știe pentru că toți au trecut pe la el sau s-au intalnit cu el in teritoriu si i-a transmis lui Suciu un mesaj dur:

`Intotdeauna sprijinul e la Finante. Ce vrea fiecare ministru e dorinta, ce vrea ministrul de Finante e putinta”, a zis Teodorovici.

In sedinta CEX de vineri, Teodorovici a spus ca nu este normal ca unii sa isi foloseasca functia pentru a castiga functii politice, au zis surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO, cei prezenti spunand ca s-a referit la Daniel Suciu.

Teodorovici i-a cerut lui Suciu in CEX PSD sa accepte o provocare: care pierde la Congres sa plece si din Guvern. Liderii PSD nu au fost de acord cu propunerea lui Teodorovici.

Ministrul Finantelor vrea sa fie si candidat PSD la prezidentiale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.