Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine era tânăra găsită moartă pe plajă, la Mamaia: Fata era cunoscută în lumea muzicii / Foto

Foto România TV
Laura Roșca DJ Lalla

Cine era tânăra găsită moartă pe plajă, la Mamaia: Fata era cunoscută în lumea muzicii

Poliția a identificat-o pe tânăra găsită moartă în dimineața de joi pe plaja din Mamaia Nord. Este vorba despre Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

Tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia Nord a fost identificată de polițiști. Femeia se numește Laura Roșca, avea 34 de ani și este din Turda, județul Cluj. Tânăra este cunoscută ca DJ Lalla.

Fata, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Pe pagina sa de Facebook ultima postare este din 20 septembrie când a realizat un video într-un lift. Tot conform contului de Facebook, tânăra lucra la un post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”., anunță romaniatv.net.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.