Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai remaniat Guvern: Ponta (4) vs. Cioloș (1)

ponta ciolos

Pe cine a remaniat Ponta (în Guvernul Ponta 4)

La Ministerul dezvoltării regionale și administrației publice vicepremierul Liviu Dragnea a fost înlocuit pe data de în  mai cu Sevil Shhaideh, fostă secretar de stat în minister.

La Ministerul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici, PSD, a fost înlocuit cu Marius Nica, tot  PSD. Tedorovici s-a mutat la Ministerul Finanțelor Publice, unde l-a înlocui pe Darius Vâlcov.

La Ministerul Transportului și Infrastructurii Ioan Rus, PSD, a fost înlocuit cu Iulian Matache, PSD. Rus comentase despre obiceiurile sexuale ale nevestelor de fierari-betoniști

Poate merită să amintim că, la final, Ponta s-a înlocuit pe sine prin demisie.

Pe cine a remaniat Cioloș

Încă înainte de a fi confirmat premierul Cioloș a trebuit să renunțe la Andrei Baciu, nominalizat inițial la Sănătate. Încă nu este clar dacă problema a fost că s-a fotografiat în lenjerie sexy sau că a fost (și este) incredibil de tânăr pentru acest post. Și Cristina Guseth a trebuit să plece, după ce a făcut spectacol la Comisiile juridice reunite.

La Ministerul Fondurilor Europene, Aura Carmen Răducu, a fost înlocuită cu Cristian Ghinea. La Ministerul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice Claudia Ana Costea a fost înlocuită cu Dragoș Pâslaru.

La Ministerul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu a f0st înlocuit în mai cu Vlad Voiculescu în urma crizelor multiple din Sănătate.

La Ministerul Culturii Vlad Alexandrescu a fost înlocuit, tot în mai cu Corina Șuteu.

Cei de mai sus au fost înlocuiți pe rând. Premierul Cioloș pare să fi învățat însă ca astfel doar își prelungește expunerea publică negativă. Așa că ultima remaniere s-a făcut la pachet. Au fost schimbați ministrul  Comunicațiilor, Marius Bostan, al Transporturilor, Dan Costescu, ministrul delegat pentru Relația cu românii de peste hotare, Dan Stoenescu, și ministrul Educației, Adrian Curaj.

Citiți și: Motivele pentru care Dacian Cioloş a demis patru miniştri: Ce le reproşează

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.