Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Horia Grigorescu, noul director al Poștei Române

Horia Grigorescu

Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, este de profesie avocat, specializat în domeniul disputelor administrativ- fiscale, comerciale, dar și în domeniul litigiilor de achiziții publice și insolvență.

A absolvit cursurile Universității Ovidius din Constanța și ale Universității Nicolae Titulescu din București, devenind avocat definitiv în cadrul Baroului București în anul 2016.

Și-a început cariera încă de pe băncile facultății, formându-se profesional în cadrul unor echipe puternice,  precum Deloitte România|Reff & Asociații și Ernst & Young România|Radu & Asociații.

Experiența acumulată l-a motivat să își deschidă propriul cabinet de avocatură, oferind asistență juridică și reprezentarea clienților în fața instituțiilor publice și a instanțelor de judecată precum și în procesele de negociere de natură comercială.

Fin observator și analist al vieții economice, a dezvoltat o gândire de business, care pune accent pe valoarea umană, căutând să obțină, împreună cu echipa, cele mai bune rezultate pentru proiectele în care se implică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.