Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Irina Alexandra Tănase, iubita prezentată de Liviu Dragnea la Congresul PSD

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a surprins pe toată lumea, în momentul în care a venit împreună cu iubita sa, Irina Alexandra Tănase, la Congresul PSD. Tânăra a devenit cunoscută, după ce s-a aflat că este iubita lui Liviu Dragnea, om căruia i-a fost asistentă pe vremea când era ministru al Dezvoltării Regionale.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ în presă: Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi pleacă de la HotNews

Tânăra la care toată lumea se așteaptă să devină noua doamnă Dragnea foarte curând și-a început cariera în compania Asesoft, deținută de omul de afaceri Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD și un apropiat de notorietate al fostului premier Victor Ponta, informează Antena 3.

În urmă cu cinci ani, pe când avea doar 20 de ani, Irina Alexandra Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a actualui președinte al PSD, Liviu Dragnea. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. În 2015, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica Dragnea, o despărțire comentată îndelung de presa mondenă.

Potrivit declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu avea niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.