Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Lucian Romașcanu, noul ministru al Culturii

Pagina de Media
Lucian Romascanu

Lucian Romaşcanu, ministrul desemnat al Culturii şi Identităţii Naţionale, a fost consilier al preşedintelui SRTv, director al ziarelor CanCan si Libertatea, precum ca executive manager al televiziunii Kanal D. În prezent este senator PSD de Buzău.

Romașcanu și-a început activitatea ca account manager la Vinexport Trading SRL, iar apoi a ocupat functia de country coordinator la Amorim&Irmaos (Korken Schiesser GmbH) și director vânzări la Mediapro Holding. A mai lucrat ca managing director la HL Display Romania SRL, managing director la Best Print Services SRL si consilier management al PDG la Societatea Romana de Televiziune – TVR.

A absolvit Liceul B.P. Hasdeu din Buzău și Facultatea de Comerș din cadrul ASE Bucuresti. Este absolvent al programului Executive MBA la University of Washington, Seatlle/ Asebuss Bucuresti.

Potrivit declarației de avere, Romașcanu un teren intravilan în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, de 500,75 mp, cumpărat în 2007, doua case, tot în Mogoșoaia. Are un autoturism Kia Sorento, din anul 2008, și un Citroien C1 din anul 2012. Mai deține și ceasuri și bijuterii în valoare de 15.000 de euro. În ceea ce priveste conturile bancare, acestea sunt deschise la ING in anul 2007, unul in euro si altul in lei. În cel de euro are 14.680,63 euro iar cel de lei este gol.

Si la Raiffeisen Bank are doua conturi, unul în lei, cu un sold de 1.000 de lei, iar cel de-al doilea a fost deschis in 2015 în care are 11.450 de lei. El a contractat în 2007 un credit la ING Bank, în valoare de 14.240,01, scandent in 2019. Romașcanu are și două pensii private la NN Asigurări de Viata. .

A câstigat in ultimul an fiscal 10.342 de lei de la firma Secoma si 2.180 de lei, ca senator. De asemenea, sotia sa, consilier parlamentar in Camera Deputatilor, a câștigat 52.135 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.