Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este politicianul român prezent lângă Donald Trump

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega este singurul politician român care l-a susținut deschis în campanie pe Donald Trump, fiind prezent în aceste zile la sediul de campanie al noului președinte al SUA.

Partidul Forța Națională a anunțat astăzi că  ”a fost prezent la sediul de campanie al președintelui Donald Trump, fiind reprezentat de europarlamentarul Laurențiu Rebega, patriotul în jurul căruia s-a construit această formațiune politică.

Astfel, Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a fost invitat special la sediul de campanie al lui Donald Trump, fiind prezent în noaptea victoriei alături de noul președinte al SUA și de staff-ul de campanie al acestuia.

Partidul Forța Națională îl felicită pe această cale pe Donald Trump cu convingerea că alegerea sa va aduce o schimbare benefică în politica internațională și că, de azi înainte, embargoul impus forțelor patriotice din toată Europa va fi ridicat.

Democrația americană a învins și a demonstrat că a fi patriot nu înseamnă a fi extremist, ci înseamnă a-ți iubi și sluji țara. Partidul Forța Națională, singurul partid patriotic din România afiliat la Mișcarea Europa Națiunilor și Libertății din Europa și singurul partid românesc care l-a susținut deschis și activ pe Donald Trump în campania electorală reprezintă vocea națiunii române, luptând împotriva anti-românismului pe plan intern și internațional”, se mai spune în mesajul Partidului Forța Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.