Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine-i ridica partid lui Tariceanu la Braila: "De doua ori am facut PNL"

tariceanu avion

La nivel local, miscarea politica a lui Tariceanu urmeaza sa fie pusa pe picioare de scriitorul Vasile Datcu, au declarat, pentru Infobraila, surse de la varful constructiei.

Vasile Datcu este unul dintre fondatorii PNL Braila si primul prefect al judetului dupa Revolutia din '89, dar si fost consilier judetean. Scriitorul brailean este un liberal convins, fiind in anii '96 presedintele filialei locale a Partidului National Liberal-Conventia Democratica, iar in 2006 lider interimar al PNL Braila. In 2010 s-a retras din prim-planul politicii locale.

Contactat telefonic, Datcu nu a negat informatia Infobraila. Datcu a precizat ca a fost contactat pentru a i se propune sa construiasca "Grupul lui Tariceanu" la nivel local, insa are unele retineri in a accepta, in sensul in care scriitorul nu isi doreste sa fie "remorca PSD". "Stiu despre ce imi vorbiti. Daca acest demers e unul serios, o sa fiu primul. Am facut de doua ori PNL la Braila si l-am facut prost, din cauza unor terte persoane. Acum imi va iesi. Vreau sa fie o treaba serioasa, un liberalism sincer, autenitic, o alternativa la social-democratia de mahala. Nu vreau sa fiu remorca la PSD. Va mai spun ca daca apuc sa ma bag, iese bine", a declarat Datcu, potrivit presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.