Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îi ia locul lui Budăi? Marcel Ciolacu și-ar dori o femeie la Ministerul Muncii - două nume vehiculate (surse)

InquamFOTO/Octav Ganea
Ciolacu Guvern

După demisia lui Marius Budăi, interimatul va fi asigurat de vicepremierul PSD, Marian Neacșu. Decizia privind noul ministru va fi luată în Consiliul Național al PSD, care va avea loc luni.

Primul nume vehiculat drept înlocuitor al lui Budăi este cel al Simonei Bucura Oprescu, deputat de Argeș, aflată la al treilea mandat, potrivit surselor citate de Antena3 CNN.

Al doilea nume de pe lista scurtă este Valentina Vasilica Robu, secretarul general al Casei Naționale de Pensii Publice, care lucrează în domeniu de peste 20 de ani și este foarte bine văzută în PSD pentru a ocupa funcția de ministru al Muncii.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, şi-a dat joi demisia din funcţie, în urma scandalului legat de neregulile găsite în azilele din judeţul Ilfov.

Premierul Marcel Ciolacu a spus în şedinţa de Guvern că ministrul Budăi l-a anunţat despre decizia de a-şi depune demisia, la finalul acestei şedinţe a Executivului. „Din punctul meu de vedere, e un gest de onoare”, a spus premierul, el arătând că este reacţia firească a unui decident politic, într-o asemenea criză şi în orice democraţie consolidată a Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.