Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cine l-a convins pe Mihai Petre să devină dansator

mihai petre

Coregraful Mihai Petre a reprezentat România de multe ori în concursurile internaționale de dans. Dar până la medalii și trofee a avut un drum lung, pe care, la început, nici măcar el n-a crezut că va merge. Mihai Petre a povestit despre începuturile ca dansator profesionist în emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean. De la karate, Mihai Petre a trecut, la vâărsta de 12 ani, la samba și rumba!

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

“Aveam cumva întipărit în minte ideea asta greșită - cum că dansul e pentru fete. Chiar și eu credeam asta, credeam puternic. Am ajuns la dans printr-o întâmplare. Mama avea la școala unde preda o colegă profesoară de sport. Făceau la ANEFS dans cu un anume profesor. Și i-a spus: nu vrei să-ți aduci copiii? Ba da, vreau. Eu am zis: eu, dans? Nu, nu e pentru mine, eu fac karate, mie îmi place să mă lupt, nu să dansez. S-au chinuit cu mine ceva, la început. Îmi amintesc foarte clar că nu reușeam să fac nimic și că încercam să fug din sală, ceea ce și făceam, de altfel. (...) După care am descoperit fetele din grupa de dans. Asta m-a ținut la dans!’ - a spus Mihai Petre la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.