Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine preia șefia celui mai temut clan interlop după moartea lui Corduneanu. Începe priveghiul și familia lui Costel a închiriat tot până vineri

facebook
costel si adrian corduneanu

Decesul lui Costel Corduneanu, liderul clanului cu același nume din Iași, a dat naștere discuțiilor privind succesiunea la conducerea temutei grupări din zona Moldovei. Costel Corduneanu a fost implicat, de-a lungul anilor, în mai multe infracțiuni grave, cu violență.

Cel mai probabil, „șefia” clanului va fi preluată de Adrian Corduneanu, poreclit "Beleaua”, potrivit BZI. De altfel, acesta a transmis, luni, un mesaj pe Facebook, în care deplânge moartea fratelui său, Costel Corduneanu.

content-image

„Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris, pe Facebook, Adrian Corduneanu.

Până să fie cap al lumii interlope, Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta, a participat și fratele său, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

În jurul amiezii va începe priveghiul

În jurul orei 12.00 va începe priveghiul de La Castel. Familia lui Costel Corduneanu a închiriat totul până vineri, potrivit sursei citate.

Costel Corduneanu, liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei, a murit pe un pat de spital din Târgu Mureș. Acolo, a fost internat după ce a suferit o intervenției chirurgicală pe cord. El avea probleme cu inima de mai mulți ani, dar, după cum spun apropiații acestuia, a luptat până în ultima clipă.

Potrivit unor apropiați ai familiei, Corduneanu era în comă de aproximativ trei săptămâni. El ar fi contractat o infecție post operatorie. Intervenția de transplant a durat șase ore, însă corpul pacientului ar fi respins organul prelevat de la un pacient compatibil.

Unul din frații săi, în spital după ce a făcut infarct

Și unul dintre frații lui Corduneanu este internat în spital în Iași, după ce a suferit un infarct.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi adus la Iași marți și va fi depus la restaurantul ”La Castel”, unde va fi lăsat până joi inclusiv. În această perioadă, mai mulți cântăreți de manele îi vor aduce un omagiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.