Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine se afla în mașina care a plonjat în Olt: Momente de panică trăite de primarul unui oraș din România / VIDEO

accident rutier

Cine se afla în mașina care a plonjat în Olt: Momente de panică trăite de primarul unui oraș din România

Momente de spaimă trăite duminică seară, pe Valea Oltului, în județul Vâlcea, de o familie din Târgoviște. Autovehicului în care se aflau a rupt un parapet de beton și gardul protector de metal al unui pod și a plonjat și s-a răsturnat într-un calan cunoscut de localnici și pescari drept legătură între Balta Proieni și râul Olt. Potrivit presei locale, în autoturism se aflau primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan (45 ani), fosta sa soție, acum concubină (47 ani), și fetița lor, în vârstă de 13 ani, conform realitatea.net.

La volan s-ar fi aflat însuși primarul Stan, potrivit comunicatelor emise după accident, care a pierdut controlul volanului venind dinspre Sibiu, a rupt un parapet de beton de pe DN 7 / E81 – Valea Oltului, la Brezoi, și a căzut în apă, de la 5 metri înălțime. Din fericire, niciunul dintre ocupanții autoturismului, un Jaguar alb aparținând fostei doamne Stan, nu a suferit răni grave, însă au tras o sperietură groaznică, mai ales că s-au și răsturnat. Toți au ajuns la spital, pentru investigații.

”Cauza producerii accidentului ar fi viteza excesivă neadaptată la condițiile de drum. ISU Vâlcea anunță că persoanele s-au autoevacuat, iar, după de au fost evaluate de echipajele medicale la fața locului, au fost transportata pe Spitalul Brezoi. Este vorba despre trei persoane care au suferit policontuzii și hipotermie. Victimele sunt conducătorul auto de 45 de ani, din Târgoviște, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis ISU Vâlcea printr-un comunicat.

Citește și: Accident spectaculos în Vâlcea: Un autoturism a ieşit de pe DN 7 şi a plonjat într-o baltă / FOTO-VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.