Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt cei doi noi vicepreședinți cooptați în echipa de management a Bitdefender

Bitdefender
Bitdefender

Producătorul de soluţii de securitate informatică Bitdefender anunţă extinderea echipei globale de management cu doi noi vicepreşedinţi, americanca Amy Blackshaw şi olandezul Dennis Goedegebuure, arată Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis vineri AGERPRES, Blackshaw va fi responsabilă de activitatea de marketing pentru produse şi tehnologii în divizia de soluţii pentru companii, în timp ce Goedegebuure se va ocupa de procesul de atragere de noi clienţi în cadrul Departamentului Consumer.

"Amy şi Dennis sunt lideri cu rezultate dovedite în domeniile lor de activitate şi suntem bucuroşi că s-au alăturat echipei Bitdefender. Succesul lor în dezvoltarea unor strategii eficiente de marketing şi vânzări va continua să susţină poziţionarea Bitdefender drept unul dintre cei mai de încredere furnizori de soluţii şi tehnologii la nivel global", spune Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Amy Blackshaw se alătură echipei Bitdefender de la RSA Security LLC, unde a fost responsabilă de activitatea globală de marketing pentru divizia NetWitness, în timp ce Dennis Goedegebuure a lucrat în companii precum PayPal, Venmo, Fanatics, Airbnb şi eBay, unde a contribuit din poziţii de top management la creşterea bazei de clienţi şi la strategii de optimizare pentru motoare de căutare.

Bitdefender este un lider recunoscut în domeniul securităţii IT. Fondată în anul 2001, compania are clienţi în 170 de ţări şi birouri pe toate continentele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.