Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt cei șase pacienți cu coronavirus infectați de tânăra de 26 de ani, care s-a plimbat prin spital: Sunt și medici

Ultima Ora breaking news

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi seara, că cele șase persoane confirmate pozitive cu noul coronavirus sunt contacții femeii de 26 de ani din Hunedoara. Trei dintre aceștia sunt cadre medicale. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal.

Cele șase persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu și a mers la mai multe spitale din Petroșani și Hunedoara înainte de a fi confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

Cele șase persoane sunt trei femei de 58, 74 și 52 de ani, toate paciente în spitalele prin care a mers femeia, și trei cadre medicale femei de 45, 53 și 45 de ani, toate aflate în autoizolare la domiciliu.

Secţia Neurologie a Spitalului Petroşani a fost închisă, miercuri, pentru dezinfecţie, după ce tânăra confirmată cu infecţie cu noul coronavirus a fost internată aici. 50 de cadre medicale, inclusiv de la Ambulanţă şi o clinică privată din Hunedoara, sunt izolate la domiciliu.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

Până acum, autorităţile au descoperit 50 de cadre medicale care au intrat în contact cu pacienta cu coronavirus, care a plecat de acasă, deşi era izolată la domiciliu, şi s-a plimbat prin mai multe secţii ale spitalului.

Femeia de 26 de ani fusese amendată anterior pentru că a părăsit domiciliul în care a declarat că se autoizolează. Ea revenise în țară din zona Veneto în 1 martie.

Citește și: Rareș Bogdan se rupe! Ieșire-fulger: ‘Inadmisibil’

În cursul zilei de joi au fost confirmate, până la ora transmiterii acestei știri, 12 cazuri de români infectați cu noul coronavirus.

Miercuri au fost confirmate 18 cazuri de infectare cu noul virus.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.