Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt jurații Emisiunii România 2019

facebook.com
romania 2019

5 jurați vor analiza prestanța celor peste 20 de candidați la Cotroceni. Cel mai important vot este al publicului Realitatea TV, care va putea urmări de sâmbătă noul sezon al emisiunii România 2019, moderată de Cozmin Gușă. Consultantul politic a precizat că emisiunea va avea un caracter electoral şi a dezvăluit structura editorială, dar și numele juraților.

Emisiunea România 2019 revine, avându-l pe Cozmin Gușă în rolul de moderator. Din această toamnă, talk-show-ul Realitatea TV va avea și un format inedit. 5 jurați vor valida sau nu mesajele candidaților la alegerile prezindețiale și ale susținătorilor și le vor acorda note.

Jurnalistul Bogdan Comaroni, director al publicației Ziua News, va analiza cu luciditatea caracteristică declarațiile politice din preajma alegerilor prezidențiale.

Născut în 1968 la Iași, scriitorul și gazetarul Ovidiu Șimonca este director al Observatorului cultural. În presa literară din România, echilibrul şi obiectivitatea sa au devenit în ultimii ani rara avis, dar cu ajutorul lor, Ovidiu Șimonca va reuși să valideze a doua poziție de jurat în cadrul Emisiunii România 2019.

Elegantă dar tăioasă, Cornelia Lalu va sancționa fără menajamente derapajele politicienilor invitați în emisiune. Avocat cu experiență, Cornelia Lalu are de partea sa legea și decența în analiza mediului politic atât de zbuciumat în aceste zile.

Nici pentru Narcisa Iorga, fostă membră a Consiliului Național al Audiovizualului, jocurile politice nu sunt o necunoscută. Experiența în media o fac un excelent jurat al emisiunii care va diseca toate mesajele ascunse sau directe ale celei mai importante curse politice din România- cursa pentru Cotroceni.

Cel mai important jurat la România 2019 va fi însă publicul Realitatea TV. El a arătat la toate alegerile importante din ultimii ani că deține cu adevărat puterea România și poate schimba soarta oricărui candidat.

Prima ediţie a noului sezon România 2019 va fi pe 7 septembrie, de la Arad. Realitatea TV e pregătită din nou să prezinte adevărata față dar și mecanismele din spatele celor aleși să intre în cursa pentru fotoliul de președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.