Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt procurorii care vor un post de execuție la Secția pentru Investigarea Magistraților

mediafax.ro
CSM sigla - Consiliul Superior al Magistraturii

CSM a publicat lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, desfășurat în perioada 11 aprilie - 26 iunie. Unul dintre magistrații care au trecut de prima etapa este Adina Petrescu, cea care a instrumentat dosarul în care Traian Băsescu fusese acuzat de Gabriela Firea de șantaj și amenințare. Magistratul a schimbat încadrarea juridică din cele două fapte în amenințare, potrivit informatiilor apărute in spatiul public. Ulterior, Firea și-a retras plângerea iar dosarul a fost clasat.

Procurorii sunt care întrunesc condițiile sunt :

Simona Codruța Chindea, de la Parchetul Curții de Apel Brașov, Silviu Vasile Ciocoiu, Parchetul Curții de Apel Constanța Aurelia Enache, DNA, Nicolae Adelin Mihăile, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, Adina Petrescu, Parchetul General, și Lucian Sorin Stănescu, Parchetul Curții de Apel Brașov.

Citește și ANM cere sprijinul populației pentru detectarea fenomenelor meteo extreme: Pot trimite imagini sau pot suna la dispecerat

Codruța Simona Chindea a activat la SIIJ până în februarie 2019, când a plecat la Brasov. În perioada petrecută la Secție, ar fi clasat dosarul de hărtuire sexuală care il viza pe procurorul George Bucurică, potrivit informatiilor apărute in presa.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.