Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine vine în locul lui Mutu la Rapid? Daniel Niculae l-a sunat pe Șumudică: 'Nu se pune problema să existe dușmănie între noi doi'

Mediafax
Marius Șumudică

Adrian Mutu este cu un pas la azerii de la Neftci Baku, cu doar o săptămână de primul meci al Rapidului în noul sezon din Superligă. Conducerea clubului caută un nou antrenor, iar în presă au apărut nume precum Marius Șumudică, Cristiano Bergodi, Daniel Pancu sau Daniel Isăilă. Șumudică este favorbitul fanilor, însă șansele ca acesta să preia echipa sunt slabe. Totuși, antrenorul anunță că a fost sunat de președintele Rapidului, Daniel Niculae.

„Încă nu a plecat Mutu de la Rapid și mă retrag din orice discuție legată de venirea mea la club. Nu știu dacă pot să fiu eu un posibil înlocuitor. În sondaje pe anumite publicații văd că sunt câștigător, dar nu cred că sunt pe vreo listă. Le mulțumesc suporterilor că vor să vin eu la Rapid și nu cred că exista un moment mai bun pentru toată lumea, acum, când eu sunt liber de contract. Trebuie să spună cei din conducerea Rapidului dacă mă vor sau nu. Experiența pe care am acumulato în timp a făcut ca eu să fiu dorit de fani. Am telefonul la încărcat mereu, am baterie tot timp și pentru alte cluburi nu doar pentru Rapid”, a declarat Șumudică, într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Discuție cu Daniel Niculae

Antrenorul, liber de contract după despărțirea de Al-Raed, a recunoscut că vineri a fost sunat de Daniel Niculae, președintele clubului feroviar.

„Astăzi m-a sunat Daniel Niculae și am avut o discuție despre ceea ce s-a întâmplat între noi, ne-am împăcat și nu se pune problema să existe dușmănie între noi doi, pentru că suntem bărbați”, a precizat Șumudică.

Marius Șumudică a comentat și varianta ca Rapidul să fie preluat de antrenorul italian Cristiano Bergodi, cel care a mai antrenor în două rânduri clubul din Giulești și în sezonul trecut a câștigat Cupa României cu OSK Sepsi.

„Nu știu dacă aș fi dezamăgit dacă ar venit Bergodi în locul meu dar vă spun doar atât: Eu iubesc Rapidul de la 15 ani și când fanii mă vor, credeți că aș fi dezamăgit dacă nu m-ar alege? Eu nu pot să mă autopropun, știam de câteva zile că Mutu avea discuții să plece. Îl respect pe Adi Mutu ca jucător, a avut performanțe mari, ca antrenor încă nu a realizat performanțe și nu îmi dau seama ce a stat în spatele deciziei lui de a pleca. Trebuie la Rapid să vină un antrenor care să nu se plângă că a făcut Mutu pregătirea rău sau că nu are lot bun. Nu are nicio scuză viitorul antrenor să arunce în curtea vecinului un eventual eșec”, a declarat Șumudică.

Antrenorul nu s-a abținut în cele din urmă și l-a „înțepat” pe Mutu: „După un an de zile Mutu trebuia să aibă o filozofie de joc, nu înțeleg de ce a vrut să schimbe sistemul de joc.”

UPDATE - Șumudică a intervenit din nou telefonic la Digi Sport și a anunțat că Rapid s-a înțeles cu Bergodi.

„Am informații că s-au înțeles cu Bergodi. Îi urez baftă și să dea Dumnezeu să reușească la Rapid. Să ducă echipa acolo unde își doresc suporterii. Am avut o discuție cu Niculae astăzi și mi-a zis că nu are nimic împotriva mea și ar vrea să ia campionatul cu un antrenor cu sânge vișiniu și în 15 minute s-au înțeles cu Bergodi. Senzația pe care am avut-o a fost că cineva din club are ceva împotriva mea. Sentimentele mele de acum nu pot să le descriu, nici nu știu ce simt acum. Rar mi-a fost dat să vad atâta lume, adversari în mod special, să vorbească atât de frumos despre mine și să dorească să merg la Rapid. Iar cei de la Rapid să nu mă dorească, am simțit că s-au aliniat planetele, eu sunt liber, Rapid rămâne fără antrenor. Dar am înțeles acum, eu nu sunt o soluție pentru Rapid, le urez baftă”, a afirmat Șumudică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.