Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinematograful Patria din București ar putea trece la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor: a fost inclus în clasa I de risc seismic

Bucureștiul meu drag
Cinema Patria, București

Consiliul Local Sector 1 ar putea decide, în şedinţa de joi, să ceară Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) transmiterea imobilului în care se află Cinematograful Patria în administrarea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), pe durata derulării lucrărilor de consolidare, informează Agerpres.

În prezent, imobilul se află în administrarea Consiliului Local Sector 1.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, imobilul a fost inclus în clasa I de risc seismic şi se află într-o stare de degradare semnificativă.

Citește și: RĂZBOI TOTAL Israelul a atacat poziții iraniene în Siria: cel puțin 40 de morți; informațiile au fost oferite de SUA

"Am deschis dialogul pentru găsirea unei soluţii privind consolidarea imobilului ARO/Cinema Patria din Bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic. Mulţumesc pentru deschidere şi cooperare doamnei primar al Sectorului 1, Clotilde Armand! E nevoie să găsim cea mai eficientă formă de colaborare între Primăria Sectorului 1, care administrează Cinema Patria, şi Primăria Capitalei, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic", scria Edmond Niculuşcă, director adjunct al Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, la începutul lunii decembrie 2020, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.