Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnire între miniștri pe tema 'România fără PSD': Roxana Mînzatu îl contrazice pe Florin Cîțu

Economica.net
investitii fonduri dezvoltare

Roxana Mînzatu (PSD), fost ministru al fondurilor UE, a transmis vineri că Florin Cîțu s-a umplut de ridicol când s-au laudat cu alocarea a 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Piteşti pentru că fără PSD acest lucru n-ar fi fost posibil.

  • „Domnule Ministruuuu: in #RomaniaFaraPSD nu avea ce sa ne aprobe Comisia Europeana!!!! Proiectul a fost trimis Comisiei in 25 octombrie 2019! (http://www.mt.gov.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/2638-26102019) Nu vedeti ca va umpleti de ridicol? E de lauda ca a durat 10 luni doar aprobarea unui proiect pe care l-ati gasit gata facut si trimis la Bruxelles? Nu mai politizati un demers pentru care nu aveti niciun merit, care a insumat multa munca inainte sa vina PNL la guvernare si mai dureaza ceva timp pana sa se execute!”, a scris pe Facebook deputata Roxana Mînzatu (PSD), fost ministru al fondurilor UE.

Reacția vine după ce Comisia Europeană a anunţat joi că a aprobat o investiţie în valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrăzii Sibiu-Piteşti, iar Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu (PNL), a spus că asta este România fără PSD.

„V-am promis ca in guvernarea liberala vom trece Carpatii cu o autostrada. Astazi Comisia Europeană a acordat 875 milioane de euro pentru autostrada Sibiu-Piteşti!

Citește și: Ion Cristoiu, acuzații incendiare: Iohannis s-a dat peste cap să minimalizeze accidentul nu de dragul lui Bode, ci al lui Pahonțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.